• fa931c23
  • banner002
  • banner0012
  • banner012
  • Napa Pilih kita

    Napa Pilih kita

    sistem sumber profesional lan dipercaya, Gugus tim Highly qualified lan experienced, sistem layanan Lanjut, sistem QA Ketat, kekuatan ibukutha Solid, Support lan kerjasama menang dening Finance, insurance lan logistics.
  • Certificates

    Certificates

    perusahaan lan pabrik kita / Suppliers kabeh certificed dening ISO9001-2008 Quality Management System; kita produk karo certiticates beda kalebu CE, WRAS, API, UL / ULC List, persetujuan FM, Water Mark lan jinis persetujuan.
  • Pabrik kita

    Pabrik kita

    We kudu pabrik kita dhewe, pabrik joint venture lan nyediakke pabrik kanggo kabeh produk, kalebu pabrik tutup, pipe pabrik fitting, pabrik cagak, pabrik pipo lan pabrik liyane.
  • e39497c6

BABAGAN AWAKE DHEWE

We, Kingnor Import lan Export Co., Ltd (Shanghai), kang siji saka Exportir pimpinan ing China, wis sing spesialisasine ing jinis klep, pipes, fitting pipe, flanges lan produk liyane hubungane pipo kanggo banyu, lenga, gas lan ing.

Kita produk sing utamané diekspor menyang pasar kabeh ndonya, lan sacara wiyar dipigunakaké ing macem-macem pipelines, konstruksi lan proyèk. Produk beda bisa diprodhuksi kanggo standar internasional beda, kabeh produk kita ana ing kontrol kualitas ketat lan bisa tindakake kabeh panjaluk kita pelanggan '.

Sinau luwih

Products Bintang

Tampilan Online Chat!