• fa931c23
  • banner002
  • banner0012
  • banner012
  • Naha Pilih Us

    Naha Pilih Us

    Sistim suplai profésional sarta dipercaya, A group of tim kacida mumpuni sarta ngalaman, sistem layanan Advanced, sistem QA ketat, kakuatan ibukota padet, Rojongan tur babarengan dimeunangkeun ku Keuangan, asuransi na logistik.
  • sertipikat

    sertipikat

    parusahaan jeung pabrik urang / suppliers téh sadayana certificed ku ISO9001-2008 System Management Quality; produk urang nu mibanda certiticates béda kaasup CE, WRAS, API, UL / ULC Daptar, persetujuan FM, Cai Tandaan tur jinis séjénna approvals.
  • Kilang kitu urang

    Kilang kitu urang

    Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, pabrik joint venture jeung Supplying pabrik pikeun sakabéh produk, kaasup pabrik klep, pipe pabrik pas, pabrik flange, pabrik pipe jeung pabrik lianna.
  • e39497c6

TENTANG KAMI

Simkuring, Kingnor Impor na Ékspor Co., Ltd (Shanghai), keur salah sahiji eksportir pamimpin di Cina, anu specializing dina rupa valves, pipa, fittings pipe, flanges jeung produk lianna patali jeung pipa keur cai, minyak, gas sarta jadi on.

produk urang nu utamana diékspor ka pasar sakuliah dunya, sarta loba dipaké di sagala rupa pipelines, constructions jeung proyék. Produk béda bisa dihasilkeun kana standar internasional béda, sakabéh produk urang aya dina kontrol kualitas ketat tur bisa nuturkeun sakabéh tungtutan konsumén urang '.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!