Advanteges kita

  • Napa Pilih kita

    Napa Pilih kita

    sistem sumber profesional lan dipercaya, Gugus tim Highly qualified lan experienced, sistem layanan Lanjut, sistem QA Ketat, kekuatan ibukutha Solid, Support lan kerjasama menang dening Finance, insurance lan logistics.
  • Certificates

    Certificates

    perusahaan lan pabrik kita / Suppliers kabeh certificed dening ISO9001-2008 Quality Management System; kita produk karo certiticates beda kalebu CE, WRAS, API, UL / ULC List, persetujuan FM, Water Mark lan jinis persetujuan.
  • Pabrik kita

    Pabrik kita

    We kudu pabrik kita dhewe, pabrik joint venture lan nyediakke pabrik kanggo kabeh produk, kalebu pabrik tutup, pipe pabrik fitting, pabrik cagak, pabrik pipo lan pabrik liyane.

Hebei Machinery Import lan Export Co., Ltd. iki rubah menyang saham perusahaan perdagangan manca ing Oktober 2005. Minangka sawijining leluhur, Hebei Branch China National Machinery Import & Export Corporation diadegaké ing Oktober 1974, kang ana ing ekspor impor perusahaan wiwitan nggawé piranti mechanical lan electrical ing provinsi Hebei ......

Aplikasi kita

Oil

Fighting Fire

gas

Water

Tampilan Online Chat!