Babagan awake dhewe

perusahaan

Crita kita

Hebei Machinery Import lan Export Co., Ltd. iki rubah menyang saham perusahaan perdagangan manca ing Oktober 2005. Minangka sawijining leluhur, Hebei Branch China National Machinery Import & Export Corporation diadegaké ing Oktober 1974, kang ana ing ekspor impor perusahaan wiwitan nggawé piranti mechanical lan electrical ing provinsi Hebei.
Kingnor Import lan Export Co., Ltd. (Shanghai) iki diadegaké ing taun 2002 minangka perusahaan adhine Hebei Machinery, kang dumunung ing Shanghai, China lan wis orane katrangan bisnis padha kantor.

Products utama kita

kang siji saka Exportir pimpinan ing China, kita perusahaan wis spesialisasine ing jinis klep, pipes, fitting pipe, flanges lan produk liyane hubungane pipo kanggo banyu, lenga, gas lan ing.
Kita produk sing utamané diekspor menyang pasar kabeh ndonya, lan sacara wiyar dipigunakaké ing macem-macem pipelines, konstruksi lan proyèk. standar internasional beda, kabeh produk kita ana ing kontrol kualitas ketat lan bisa tindakake kabeh panjaluk kita pelanggan '. 
standar internasional beda, kabeh produk kita ana ing kontrol kualitas ketat lan bisa tindakake kabeh panjaluk kita pelanggan '. 

Target kita

We duwe pengalaman sugih operasi saka ngekspor, uga manungsa waé mbayar ing roh apa kita 'Quality pisanan, Service punika paramountcy', supaya grup partner kita dadi liyane lan liyane ageng. We éling sing kita tugas kanggo mbangun munggah kreteg kanggo customer lan supplier, ngerteni banget produk kualitas supplier kanggo customer kita lan riset ing customer tengen kanggo supplier kita. We welcome customer anyar kanggo gabung kita lan mbangun munggah ing mangsa padhang.

We are siap kanggo kurban sing paling apik!

Fittings Factory-1
Valves Factory-1
Fittings Factory-4

Tampilan Online Chat!