FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Sing kita?

Our company Kingnor Imp. & Exp.Co., Ltd (Shanghai) dadi anak perusahaan saka Hebei Machinery Imp. & Exp.Co., Ltd, kita fokus ing dagang internasional kalebu ngekspor lan ngimpor. Kita uga duwe pabrik kita dhewe kanggo produk beda.

Apa produk utama kita?

Perusahaan wis spesialisasine ing jinis klep, fitting pipe, flanges, pipo lan produk ing pipo kanggo banyu, lenga lan gas.
1). Fittings Pipe: Malleable Iron Pipe Fitting, Steel Pipe Fitting, CS Entot-prakaryan ngelas pipe fitting, Steel Soket lan pentil, ductile Iron Pipe fitting
2). Valves: Gate Valve, kupu Valve, Globe Valve, Priksa Valve, Y strainer lan ing karo BS, DIN, AWWA, standar JIS, ing materi CI, DI, SS, WCB, lan certified dening CE, API, WRAS, FM / UL.
3). Flanges: palsu Steel Flange, Cast Steel Flange, Steel Flange, ductile Iron Flange karo standar kaya DIN, ANSI, BS, JIS.
4). Pipe: ERW Pipe (Galvanized lan Black, babak lan alun), steel pipe Rapi, pipe stainless steel, ductile Iron Pipe, HDPE Pipe
5). Produk hubungane line pipe

Apa kita bisa nindakake kanggo sampeyan?

1) Supply jinis produk kanthi kualitas dhuwur lan pricess competitive;
2) Atur shippment pesenan Panjenengan;
3) riset Marketing kanggo produk intersting Panjenengan;
4) OEM Design / ngembangaken produk anyar miturut rancangan utawa idea;
5) pengawasan Quality kanggo pesenan Panjenengan;
6) layanan liyane bakal kasedhiya miturut panjalukan!

Apa customer milih kita?

1) Professional lan dipercaya sistem sumber
2) Gugus Highly qualified lan experienced tim
3) Advanced sistem layanan
4) sistem QA Ketat
5) kekuatan ibukutha Solid
6) Dhukungan lan kerjasama menang dening Finance, insurance lan logistics

Carane supaya saka kita?

Mangga ngirim dhaftar priksaan kanggo liuliyong88@gmail.com kothak layang utawa liuliyong@aliyun.com kanggo petik, pesenan, conto lan prakara liyane, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo kerjo bareng karo sampeyan!

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!