нашите Advanteges

 • Зошто Изберете нас

  Зошто Изберете нас

  Професионални и сигурен систем за снабдување, група на високо квалификуван и искусен тим, напредни систем на услуги, строг систем за обезбедување на квалитет, цврста капитална сила, поддршка и соработка освои од страна на, осигурување и логистика финансии.
 • сертификати

  сертификати

  Нашата компанија и фабрики / добавувачи сите се certificed со ISO9001-2008 системот за квалитет; Нашите производи се со различна certiticates вклучуваат CE, WRAS, API, UL / ТЕТ листата, FM одобрување, вода марка и други видови на одобренија.
 • нашата фабрика

  нашата фабрика

  Ние имаме свои фабрики, заедничко вложување фабрики и снабдување со фабрики за сите производи, вклучуваат вентил фабрика, цевки и фитинг фабрика, прирабница фабрика, цевка фабрика и други фабрики.

Хебеј Машини Увоз и извоз копродукции, Ltd е трансформирана во акционерско надворешна трговија компанија во октомври 2005 година како и неговиот претходник, Хебеј филијала на Националната Кина Машини за увоз и извоз Corporation е основана во октомври 1974 година, кој бил најраниот извоз и увоз компанија фокусирајќи се на механички и електрични производи во провинцијата Хебеј ......

нашите Апликации

Нафта

противпожарни

гас

вода