Advanteges tona

 • pse na zgjodhet ne

  pse na zgjodhet ne

  Profesional dhe të besueshëm të sistemit të furnizimit, një grup të ekipit të kualifikuar dhe me përvojë, sistem të avancuar të shërbimit, sistem të rreptë të sigurimit të cilësisë, forcën e kapitalit ngurta, mbështetjen dhe bashkëpunimin e fituar nga ana e Financave, sigurimit dhe logjistikës.
 • certifikatat

  certifikatat

  Kompania jonë dhe fabrika / Furnizuesit janë certificed gjitha nga ISO9001-2008 Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë; Prodhimet tona janë me certiticates ndryshme përfshijnë CE, WRAS, API, UL / ULC Lista, FM miratim, Mark ujit dhe llojet e tjera të miratimeve.
 • Fabrika jonë

  Fabrika jonë

  Ne kemi fabrikat tona, fabrika të përbashkët dhe furnizimin fabrika për të gjitha produktet, përfshirë fabrika valvula, fabrika tub, fabrika fllanxhë, tub fabrikë dhe fabrika të tjera.

Hebei Makineria Import dhe Export Co, Ltd, u shndërrua në të përbashkët-të aksioneve kompani e tregtisë së jashtme në tetor 2005. Si paraardhësi i tij, Hebei Dega e Kinës Makineri Import & Export Corporation Kombëtar u themelua në tetor 1974, e cila ishte e eksportit dhe importit të hershme kompania duke u fokusuar në produkte mekanike dhe elektrike në provincën Hebei ......

Aplikacionet tona

vaj

Duke luftuar me zjarrin

gaz

ujë