Rreth nesh

kompani

Historia jonë

Hebei Makineria Import dhe Export Co, Ltd, u shndërrua në të përbashkët-të aksioneve kompani e tregtisë së jashtme në tetor 2005. Si paraardhësi i tij, Hebei Dega e Kinës Makineri Import & Export Corporation Kombëtar u themelua në tetor 1974, e cila ishte e eksportit dhe importit të hershme kompania duke u fokusuar në produkte mekanike dhe elektrike në provincën Hebei.
KINGNOR Import dhe Export Co, Ltd. (Shanghai) është themeluar në vitin 2002 si kompani motër e Hebei Makineria, i cili ndodhet në Shanghai, Kinë dhe ka të njëjtin fushën e biznesit si zyra qendrore.

Produktet kryesore tona

duke qenë një nga eksportuesit lider në Kinë, kompania jonë është e specializuar në llojet e valvulave, tuba, pajisje tub, fllanxha dhe produkte të tjera që lidhen me tubacion për ujë, naftës, gazit dhe kështu me radhë.
Prodhimet tona eksportohen kryesisht në tregjet në të gjithë botën, dhe e përdorur gjerësisht në tubacionet e ndryshme, ndërtimeve dhe projekteve. standarde të ndryshme ndërkombëtare, të gjitha produktet tona janë nën kontroll të rreptë të cilësisë dhe të mund të ndjekin të gjitha kërkesat e klientëve tanë. 
standarde të ndryshme ndërkombëtare, të gjitha produktet tona janë nën kontroll të rreptë të cilësisë dhe të mund të ndjekin të gjitha kërkesat e klientëve tanë. 

Target ynë

Ne kemi përvojë të pasur operativ të eksportit, si dhe vëmendje të paguajnë në shpirtin tonë të punës e "Cilësia është e parë, Shërbimi është paramountcy ', kështu që grupi ynë partner bëhen gjithnjë e më të mëdha. Ne e kuptojmë se detyra jonë është që të ndërtojë urën për konsumatorin dhe furnizuesit, të gjeni të shkëlqyer produkte të cilësisë furnizues për të konsumatorëve tonë dhe hulumtim të konsumatorëve të drejtë për furnizuesit tanë. Ne mirëpresim të konsumatorit të ri të bashkohen me ne dhe për të ndërtuar të ardhme të ndritur.

Ne jemi të gatshëm që të ju ofrojmë më të mirë!

Fittings Factory-1
Valves Fabrika-1
Fittings Factory-4