Advanteges kami

  • Naha Pilih Us

    Naha Pilih Us

    Sistim suplai profésional sarta dipercaya, A group of tim kacida mumpuni sarta ngalaman, sistem layanan Advanced, sistem QA ketat, kakuatan ibukota padet, Rojongan tur babarengan dimeunangkeun ku Keuangan, asuransi na logistik.
  • sertipikat

    sertipikat

    parusahaan jeung pabrik urang / suppliers téh sadayana certificed ku ISO9001-2008 System Management Quality; produk urang nu mibanda certiticates béda kaasup CE, WRAS, API, UL / ULC Daptar, persetujuan FM, Cai Tandaan tur jinis séjénna approvals.
  • Kilang kitu urang

    Kilang kitu urang

    Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, pabrik joint venture jeung Supplying pabrik pikeun sakabéh produk, kaasup pabrik klep, pipe pabrik pas, pabrik flange, pabrik pipe jeung pabrik lianna.

Hebei mesin Impor na Ékspor Co., Ltd. ieu ngajanggélék jadi gabungan-stock parusahaan dagang asing dina Oktober 2005. Salaku miheulaan na, Hebei Cabang Cina Nasional mesin Impor & Ékspor Corporation diadegkeun dina Oktober 1974, nu ieu ékspor jeung impor parusahaan pangheubeulna fokus dina produk mékanis jeung listrik di propinsi Hebei ......

Aplikasi kami

minyak

pajoang seuneu

gas

cai

WhatsApp Online Chat!