Tentang Kami

pausahaan

Carita urang

Hebei mesin Impor na Ékspor Co., Ltd. ieu ngajanggélék jadi gabungan-stock parusahaan dagang asing dina Oktober 2005. Salaku miheulaan na, Hebei Cabang Cina Nasional mesin Impor & Ékspor Corporation diadegkeun dina Oktober 1974, nu ieu ékspor jeung impor parusahaan pangheubeulna fokus dina produk mékanis jeung listrik di propinsi Hebei.
Kingnor Impor na Ékspor Co., Ltd. (Shanghai) diadegkeun taun 2002 salaku parusahaan adina Hebei mesin, anu perenahna di Shanghai, Cina sarta ngabogaan wengkuan bisnis sarua kantor sirah.

Produk Main kami

keur salah sahiji eksportir pamimpin di Cina, parusahaan urang geus specializing dina rupa valves, pipa, fittings pipe, flanges jeung produk lianna patali jeung pipa keur cai, minyak, gas jeung saterusna.
Produk urang nu utamana diékspor ka pasar sakuliah dunya, sarta loba dipaké di sagala rupa pipelines, constructions jeung proyék. standar internasional béda, sakabéh produk urang aya dina kontrol kualitas ketat tur bisa nuturkeun sakabéh tungtutan konsumén urang '. 
standar internasional béda, sakabéh produk urang aya dina kontrol kualitas ketat tur bisa nuturkeun sakabéh tungtutan konsumén urang '. 

Target kami

Simkuring boga pangalaman euyeub operasi of exporting, kitu ogé nengetan bayar on sumanget kerja urang tina 'Quality nyaeta kahiji, Service teh paramountcy', jadi grup pasangan urang janten beuki loba badag. Urang nyadar yén tugas urang nyaeta ngawangun nepi sasak pikeun nasabah tur supplier, manggihan nu alus teuing produk kualitas supplier keur nasabah kami sarta panalungtikan customer katuhu pikeun supplier urang. Urang ngabagéakeun customer anyar pikeun gabung kami sarta ngawangun nepi masa depan terang.

Kami siap nawiskeun anjeun nu pangalusna!

Fittings Kilang kitu-1
Valves Kilang kitu-1
Fittings Kilang kitu-4

WhatsApp Online Chat!