produk

Kombinasi Air klep, Orifice Tunggal

Pondok Description:

Ngaran: Gabungan Air klep, Orifice1.Standard Tunggal: Conforms mun BS EN1074-4: 20002.Flange dibor jeung EN1092-23.Material: pangleuleusna ti antara Iron4.Normal tekenan: PN10 / 165.Size: DN50, DN80


jéntré produk

Tags produk

Ngaran: Gabungan hawa klep, Single Orifice
1.Standard: Conforms mun BS EN1074-4: 2000
2.Flange dibor jeung EN1092-2
3.Material: pangleuleusna ti antara Beusi
4.Normal tekenan: PN10 / 16
5.Size: DN50, DN80


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!