Taros Kami

KINGNOR IMP. & Exp. CO., LTD (Shanghai)

alamat

RM.2401-2404 Lucky Mansion, No.660 Shangcheng Jalan, Pudong District, Shanghai, Cina

Surélék

liuliyong88@gmail.com

liuliyong@aliyun.com

telepon

+ 86-311-85022716

+ 86-13761317302

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!