produk

Ganda Orifice Air valves, Flanged Ahir, Kalawan Batang

Pondok Description:

Ngaran: Double Orifice Air valves, Flanged Ahir, Kalawan Stem1.Standard: Conforms mun BS EN1074-4: 2000, JKR20200-0043-992.Flange dibor jeung EN1092-23.Material: pangleuleusna ti antara Iron4.Normal tekenan: PN10 / 165.Size : DN40-DN300


jéntré produk

Tags produk

Ngaran: Double Orifice hawa kleps, Flanged Ahir, Kalawan Batang
1.Standard: Conforms mun BS EN1074-4: 2000, JKR20200-0043-99
2.Flange dibor jeung EN1092-2
3.Material: pangleuleusna ti antara Beusi
4.Normal tekenan: PN10 / 16
5.Size: DN40-DN300


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!