FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anu urang?

parusahaan urang Kingnor Imp. & Exp.Co., Ltd (Shanghai) mangrupakeun cabangna Hebei mesin Imp. & Exp.Co., Ltd, kami fokus kana dagang internasional kaasup exporting na importing. Urang ogé boga pabrik urang sorangan pikeun produk béda.

Naon produk utama urang?

Parusahaan mah specializing dina rupa valves, fittings pipe, flanges, pipa jeung produk lianna dina pipa keur cai, minyak jeung gas.
1). Fittings pipe: Malleable Beusi pipe pas, steel Steel pipe pas, CS butt-weld pipe pas, Steel stop kontak na nipple, pangleuleusna ti antara Beusi pipe pas
2). Valves: Gate klep, Kukupu klep, Globe klep, Mariksa klep, Y strainer jeung saterusna kalawan BS, DIN, AWWA, standar JIS, dina bahan CI, DI, SS, WCB, sarta Certified ku CE, API, WRAS, FM / UL.
3). Flanges: ngajalin Steel Flange, Matak Steel Flange, steel Steel Flange, pangleuleusna ti antara Beusi Flange kalawan baku kawas DIN, ANSI, BS, JIS.
4). Pipe: ERW Steel pipe (Galvanized na Hideung, buleud sarta pasagi), pipa baja Seamless, pipe stainless steel, pangleuleusna ti antara Beusi pipe, HDPE pipe
5). Produk séjén anu patali jeung garis pipe

Naon bisa urang pigawé pikeun anjeun?

1) Supply jinis produk kalawan kualitasna alus sarta pricess kalapa;
2) Susun shippment pikeun pesenan Anjeun;
3) hasil panalungtikan Marketing keur produk intersting anjeun;
4) OEM Desain / berkembang produk anyar nurutkeun rarancang Anjeun atawa gagasan;
5) inspeksi Quality pikeun pesenan Anjeun;
6) jasa beuki bakal disadiakeun nurutkeun requests anjeun!

Naha customer milih kami?

1) Néangan Profesional jeung dipercaya Sistim suplai
2) A group of kacida mumpuni sarta ngalaman tim
3) Advanced sistem layanan
4) sistem QA ketat
5) ngajentrekeun ibukota padet
6) Rojongan tur babarengan dimeunangkeun ku Keuangan, asuransi na logistik

Kumaha mesen ti urang?

Mangga ngirim daptar panalungtikan anjeun ka liuliyong88@gmail.com kotak surat kami atawa liuliyong@aliyun.com pikeun petik, tarekat, sampel sarta urusan séjén, urang bakal coba pangalusna kami cooperate sareng anjeun!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!