produk

MJxPE Bend 45 Gelar

Pondok Description:

Ngaran: AWWA C153 pangleuleusna ti antara Beusi pipe FittingsStandard: AWWA 153Pressure: 250PSIJoint Tipe: MJ JointFinishing: internal kalayan pinding semén, éksternal kalawan séng jeung bitumen paintingEpoxy palapis atanapi paintingItems: Bend 90 ° / 45 ° / 22,5 ° / 11,25 °, Ngurangan Bend, Reducer , Tee, Palang, Buta Flanges, midang, Spool, leungeun baju, GlandSize: 2 "-48"


jéntré produk

Tags produk

Ngaran: AWWA C153 Pangleuleusna ti antara Beusi pipe fittings
Standar: AWWA 153
tekenan: 250PSI
Joint Tipe: MJ Joint
pagawean: internal kalayan pinding semén, éksternal kalawan séng jeung bitumen ngalukis
Epoxy palapis atawa lukisan
Item:
Bend 90 ° / 45 ° / 22,5 ° / 11,25 °, Ngurangan Bend, Reducer, Tee, Palang, Buta Flanges, midang, Spool, leungeun baju, kelenjar
Ukuran: 2 "-48"


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali