produk

Hiji Orifice otomatis Air valves, Flanged Ahir

Pondok Description:

Ngaran: Single Orifice otomatis Air valves, Flanged End1.Standard: Conforms mun BS EN1074-4: 20002.Flange dibor jeung EN1092-23.Material: pangleuleusna ti antara Iron4.Normal tekenan: PN10 / 165.Size: DN40-DN200


jéntré produk

Tags produk

Ngaran: Single Orifice otomatis Air klep s, Flanged Tungtung
1.Standard: Conforms mun BS EN1074-4: 2000
2.Flange dibor jeung EN1092-2
3.Material: pangleuleusna ti antara Beusi
4.Normal tekenan: PN10 / 16
5.Size: DN40 -DN200


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!